De trainer

Onze mentale en lichamelijke gesteldheid gaan hand in hand. Zit je geestelijk gezien lekker in je vel dan voelen we ons meestal ook een stuk energieker, slapen we goed en functioneren we beter in ons dagelijks leven. Ook ik heb, als menig ander, zowel de mindere als de betere momenten ervaren. Er waren dagen of soms wel weken dat ik mij een lompe, energieloze zoutzak voelde, maar er zijn zeker ook periodes waarin ik dacht dat ik de wereld aan kon!

Wie ben ik? Ik ben Katja Steinfort. Een geboren en getogen Amsterdamse die altijd al sportief, actief en ondernemend is geweest. Ik heb vanaf jonge leeftijd verschillende sporten beoefend waaronder verschillende soorten dans, voetbal, schermen, en meer. Vanaf mijn achttiende ben ik begonnen met fitness. Ook ik, net als vele anderen, vond er in het begin weinig aan maar al snel ging ik mij meer verdiepen in deze wereld en begon ik het steeds leuker te vinden. Ik werd sterker en voelde mij aanzienlijk energierijker. Iets waar ook jij naar toe kunt werken! Daarnaast ben ik al jaren geïnteresseerd in voeding en wat dit met ons lichaam doet. Dat ik van mijn passies en interesses uiteindelijk mijn werk heb gemaakt, na de nodige studies uiteraard, is dan ook niet verwonderlijk. Ik ben een echt mensen-mens en sta graag voor anderen klaar. Eigenschappen die goed tot uiting komen als personal trainer zijnde.

Als personal trainer vind ik het belangrijk dat een ieder op een verantwoorde, effectieve manier beweegt. Tijdens het samen trainen let ik dan ook altijd goed op je houding, uitvoering, techniek, balans en coördinatie. Je traint immers niet om er slechter van te worden, maar om je juist sterker, gezonder en fitter te gaan voelen. Daarnaast houden we de progressies bij, hebben we om de zoveel tijd weeg en meet momenten en kijken we naar je eetpatroon. Door deze persoonlijke aanpak gaan wij samen jouw doelen behalen en toewerken naar ‘a fit and balanced body’!