Vormen van PT

Fit & Balanced Body PT biedt diverse manieren om lekker aan de slag te gaan.

1 on 1 training
De welbekende ‘personal’ training. Wij gaan samen, een op een, aan de slag. Er wordt uiteraard rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en doelen, eventuele blessures of beperkingen en andere zaken die van belang zijn. Met dit in het achterhoofd wordt er een passend programma gemaakt en wordt er tijdens de trainingen goed gelet op jouw houding en uitvoering. Hierdoor zul je op een effectieve en verantwoorde manier jouw doelen behalen!

Duo training
Vind jij het eng om alleen aan je ‘fit journey’ te beginnen, heb je een vriendin die toevallig hetzelfde doel heeft als jij, of is het kosten technisch gezien een mooie oplossing voor jou? Wat je reden ook is, in plaats van een op een training kun je er voor kiezen om met je lotgenoot het diepe in te duiken door voor duo training te kiezen. Zo maak je er niet alleen een gezellige activiteit van maar kun je elkaar ook motiveren.

Small group training
Wat voor de duo training geldt, gaat ook op voor smal group training. Samen in plaats van alleen sporten met maximaal vier personen. Zo kan de kwaliteit van de trainingen en de begeleiding worden gewaarborgd terwijl jullie samen naar jullie doelen toewerken. Daag elkaar uit door er bijvoorbeeld een wedstrijdje van te maken. We maken het sporten leuk!

At Home training
Niet iedereen voelt zich even prettig in een gym. Vandaar dat FBB personal training ook de mogelijkheid biedt om aan huis of buiten, bijvoorbeeld in de tuin, te trainen. En nee, wees niet bang dat we dan minder goede resultaten zullen boeken. Ook zonder de gym en al haar attributen kunnen wij een killer work out doen.

Booty Booster training
Ik krijg vaak de vraag hoe wij vrouwen stevige, ronde billen kunnen kweken. Het is niet altijd even makkelijk, maar het kan! Tijdens de Booty Booster training gaan we de buitenlucht in om die benen en billen flink aan het werk te zetten. Om deze oefeningen goed te kunnen uitvoeren, werken we ook aan onze core spieren en balans. De Booty Boosters zijn groepslessen met maximaal 10 deelnemers per les welke we buiten doen. Tevens verzorg ik deze lessen bij the Crunch in Amsterdam noord. Let’s get those legs and booty on fire!

Pre- & postpartum training
Je bent zwanger of hebt inmiddels met al je kracht een kindje ter wereld gebracht. Je bent in de zevende hemel, maar zou toch ook wel weer graag willen dat je lichaam aanvoelt als je oude vertrouwde lichaam. Veel vrouwen gaan dan ook enthousiast weer aan de slag met sporten om weer back in shape te komen. Echter vergeten de meesten hoe veel er eigenlijk bij komt kijken. Je lichaam is zo erg veranderd, er moet zo veel herstellen, je kunt niet zomaar lucratief weer wat gaan aanmodderen. Je doet hier meer kwaad dan goed mee. Ga op een verantwoorde en veilige manier samen met een professional aan de slag om te herstellen en back to basic te gaan. Zit dat goed, dan kun je weer knallen.

Online coaching
Niet zo van de sportscholen, veel onderweg voor je werk, of een andere reden waarom je vaak niet aan sporten toe lijkt te komen? Online training is jouw oplossing. Met een beetje ruimte en creativiteit kom je namelijk al een heel eind. Via de webcam heb je alsnog een personal trainer die jou motiveert, aanmoedigt en corrigeert daar waar nodig.